دانه هاي چيا
دانه هاي چيا امروزه به عنوان يك غذاي عالي شناخته مي شوند ،فقط 2 قاشق غذاخوري از اين دانه ها تقريبا 10 گرم فيبر دارد. در مخلوط دانه هاي چيا با ماست يا سبزيجات تركيب فوق العاده اي را ايجاد مي كنند. وقتي آنها را در مايعي مانند آب ميوه يا شير بادام خيس كنيد ، نرم و خوشمزه تر مي شوند.
برنج وحشي
برنج وحشي اصلاً برنج نيست، در واقع بذر چمن است. پروتئين اين دانه نسبت به ساير غلات كامل بيشتر است و نسبت به برنج سفيد آنتي اكسيدان بيشتري دارد. همچنين فولات ، منيزيم ، فسفر ، روي ، ويتامين B6 و نياسين را فراهم مي كند.
دانه كدو تنبل
مي دانيد كه كدو تنبل يك ميان وعده عالي و سالم است. دانه كدو تنبل سرشار از منيزيم ، يك ماده معدني مهم كه سلامت قلب شما را تقويت مي كند، است و به بدن شما كمك مي كند تا انرژي مورد نياز عضلات را تامين نمايد. آنها را مي توانيد در سوپ يا سالاد سبزيجات و يا همراه با غلات ميل كنيد.
دانه هاي انار
اين مهره هاي شيرين و جواهري مانند كه از داخل ميوه ي انار به دست مي آيد.. سرشار از ويتامين C و آنتي اكسيدان ها است. يك فنجان دانه انار تنها 130 كالري دارد و اين باعث مي شود يك ميان وعده سبك باشد.
دانه هاي كتان
تاكنون 9000 سال قبل از ميلاد انسان ها اين افراد را براي سلامتي خوب مي خورند. اگر به اندازه كافي ماهي نخوريد ، افزودن كتان به رژيم غذايي شما مي تواند به شما در دريافت اسيدهاي چرب امگا 3 ، چربي هاي سالم براي قلب شما كمك كند. اين بهترين منبع گياهي اين ماده مغذي مهم است ، و همچنين مقدار خوبي از فيبر به شما مي دهد. هنگامي كه دانه ها به وعده غذايي كتان ريخته مي شوند ، ممكن است به كاهش فشار خون كمك كنند. كتان داراي طعمي خوب و مغذي است. يك قاشق غذاخوري را به جو دوسر ، خمير پنكيك يا سالاد خود اضافه كنيد.
دانه هاي آفتابگردان
اين مغزها يك ميان وعده عالي و سرشار از ويتامين E است. همچنين از نظر چربي هاي سالم مورد تاييد است. آنها را به سبزيجات مصرفي خود اضافه كنيد تا عطر و طعم متفاوت آن را تجربه كنيد.
دانه كنجد
دانه كنجد يكي از متنوع ترين تركيبات موجود است. روغن كنجد، يك انتخاب هوشمندانه براي سالاد است كه داراي نوعي اسيد چرب است و ممكن است نوعي كلسترول بد را كاهش دهد.همچنين اين دانه ها سرشار از فيبر و پروتئين هستند.
منبع وبلاگ golbaran